• Woonbegeleider bij de locatie 402. Lees verder voor Daans ervaring!

Daan heeft zijn draai gevonden in de zorg

Daan (27) werkt sinds 2017 als persoonlijk begeleider bij Stichting Nedereind. Hij werkte daarvoor als onderhoudsmonteur, maar besloot de techniek in te ruilen voor de gehandicaptenzorg. Dit bevalt hem heel goed!

Daan is in 2018 ook geïnterviewd door de VGN als zij-instromer in de zorg. https://www.werkenindegehandicaptenzorg.nl/verhalen/een-olifantenhuid-die-kweek-je-vanzelf

Hieronder wat quotes uit dit interview:

“Mensen helpen om een beter leven te kunnen krijgen voor zichzelf: dat is wat dit werk bijzonder maakt. Het ultieme doel is dat deze jongens en meiden op zichzelf kunnen wonen.”

Ook geeft hij tips voor toekomstige collega’s!

“Voor het werken met deze doelgroep heb je een olifantenhuid nodig, maar die kweek je vanzelf. Je moet vooral echt zijn. Oprecht. Bewoners hebben het direct door als je gespeeld bent. En je kunt niet van mensen verwachten dat ze zich meteen openstellen - ze zien vaak zoveel professionals komen en gaan. Neem de tijd om vertrouwen te winnen. Als je deze mensen gaat begrijpen, als je voor ze instaat en het daarnaast ook nog gezellig vindt met ze, heb je een gouden baan!”

Social Media

Bekijk ook onze socials:

facebook thumbnail png Transparent Images

 

 

pngwing 

pngegg

 

Terug naar de website