Collega’s

Wat ooit begon als een leerzame HBO-stage, is uitgebloeid tot een werkplek waar ik elke dag met veel plezier naar toe ga. Binnen Nedereind werk je nauw samen met collega’s en kan je veel van elkaar leren.

Riang, Groepsleider

Word jij onze collega?

“In september 2022 ben ik begonnen bij Stichting Nedereind. Iets heel wat anders dan waar ik vandaan kom. Ik ben ook tegelijkertijd begonnen met mijn studie Sociaal werker, waar ik leer en dit gelijk in de praktijk toepas.
Dit werk is zo ontzettend afwisselend, waarbij geen een dag hetzelfde is. Zo wil je van alles plannen en dan loopt de dag toch weer net even wat anders. Ik vind het leuk om met deze doelgroep dingen te ondernemen, zoals spelletjes doen, voetballen of gezellig in de tuin zitten kletsen. Er voor hun zijn en ze te helpen met diverse dingen vind ik ontzettend leuk, zoals helpen bij het zoeken naar werk of samen boodschappen doen en daarna een gezonde maaltijd samen klaarmaken. Ook hoort hier natuurlijk ook de huishoudelijke taken bij zoals het netjes houden van hun eigen kamer, hun eigen was bijhouden en de taken in het huis. Constant bezig met hun vind ik ontzettend leuk.” 

Woonbegeleider, Audrey

Zorg op Maat

Gaat jouw zorg hart sneller kloppen van onze collega’s, kijk dan ook even bij onze vacatures!